Betaalmogelijkheden

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Mollie. Mollie zorgt ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar ons gaat.

 

 

Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra je betaling is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemt, zie je ‘Mollie’ of ‘Stg Mollie Payments’ op je bankafschrift staan.

  • iDEAL: De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je maakt het geld over vanaf je eigen rekening, via het online bankproduct van je eigen bank.  
  • Bancontact: De meest gebruikte betaalmethode van België.
  • KBC/CBC: De betaalmethode voor de grootste consumentenbank in België.
  • Bankoverboeking: Wanneer je wilt betalen via een SEPA-overboeking ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je online bankomgeving. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, krijg je de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaar staan in de app. Let op: de verwerking van een bankoverboeking duurt in de regel een aantal dagen. De verwerking van je bestelling duurt daardoor ook langer.