Bezorgen & Afhalen

Laat je bestelling thuis, op het werk of op een PostNL locatie bezorgen of kom je bestelling op afspraak ophalen in Velden.

Wij maken voor de bezorging van je bestelling gebruik van de diensten van PostNL. Onze ervaring is dat PostNL, buiten de extra drukke feestdagen, binnen Nederland, 1 werkdag nodig heeft voor de bezorging van je bestelling.


* PostNL bezorgt je pakket van maandag t/m zaterdag.

Laat je bestelling thuis of op een PostNL locatie bezorgen

PostNL bezorgt jouw pakket de volgende (werk) dag, als je voor 15:00 uur besteld, bij jou thuis, op je werk, of op een PostNL locatie. .

Wil je het bezorgmoment wijzigen? Gebruik dan de PostNL-app. Zet de notificaties aan, en je krijgt bericht zodra je het bezorgmoment kunt wijzigen.

Wil je zelf bepalen wanneer je je pakket in ontvangst neemt, dan kun je er dus ook voor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een PostNL locatie. Veel pakketshops zijn ook in de avonduren geopend zodat je je pakket kunt ophalen wanneer het jouw uitkomt.

Niet thuis op de dag van levering?

Als je niet thuis bent op het moment van levering, dan zal de bezorger proberen het pakket bij je buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, of je hebt specifiek aangegeven het pakket niet bij de buren te laten bezorgen, dan gaat het pakket naar de dichtstbijzijnde PostNL locatie. Je ontvangt dan een kaartje met de ‘niet-thuis’ code in de brievenbus. Met deze code kun je op ‘Track & Trace’ zien waar je het pakket kunt ophalen.

*Let op! Je dient het pakket binnen 1 week op te halen bij de PostNL locatie, anders komt het pakket retour naar ons. Neem een geldig legitimatie bewijs mee als je het pakket gaat ophalen.

 

BEZORGKOSTEN

Bij ons betaal je voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van de bestelling een vaste bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het afleveradres.

Bij een orderwaarde van meer van € 100,- zijn de verzendkosten gratis voor afleveradressen in Nederland. Bij een orderwaarde van minder dan € 100,- zijn onze verzendkosten voor afleveradressen in Nederland. € 4,95 per bestelling.

Voor afleveradressen in België zijn de verzendkosten gratis bij een orderwaarde van meer dan € 125,-. Bij een orderwaarde van minder dan € 125,- zijn onze verzendkosten voor afleveradressen in België € 6,95 per bestelling.

Voor verzendkosten naar een adres buiten Nederland kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

LEVERTIJD

Voorradige artikelen worden binnen 1-3 werkdagen, nadat wij je betaling hebben ontvangen, verstuurd.

Als een deel van je bestelling een levertijd kent en een ander deel voorradig is, dan wordt je bestelling verstuurd zodra alle artikelen bij ons op voorraad zijn. Mocht dit langer duren dan aangeven is op onze website, dan zullen wij contact met je opnemen en de voorradige artikelen op de eerstvolgende werkdag versturen. Mocht het er om wat voor reden dan ook een vertraging van meer dan 3 dagen optreden tussen de door ons bevestigde ontvangst van je betaling en het moment dat wij je bestelling overdragen aan onze transporteur dan krijgt je ten alle tijden van ons een berichtje waarom de bestelling vertraging heeft opgelopen en wat de te verwachten leverdatum gaat zijn.

Afhalen

Tijdens het afrekenen in onze webwinkel is de optie “ophalen” zichtbaar. Wanneer je voor deze optie kiest, gaan wij er vanuit dat je je bestelling bij ons komt afhalen en berekenen wij geen verzendkosten.

Afhalen is alleen mogelijk op afspraak.